Kinderfeest - kinderverjaardag

Actief kinderfeestje


Home
Beginpagina


Rubrieken
Dagje weg met kids
Uitnodiging verjaardag
Themafeest
Kinderfeestje
Dans
Creatief
Actief
Eten en drinken

Provincies
Groningen
Friesland
Drenthe
Overijssel
Gelderland
Flevoland
Noord Holland
Zuid Holland
Utrecht
Zeeland
Noord Brabant
Limburg

Adverteren
Adverteren op deze site

Link Partners
Feest links

Contact
Mail
       
  Kinderfeestje 

     
  Actief dagje weg met kinderen
Wil jij een dagje weg met kinderen vol activiteiten samen met alle vriendjes en vriendinnetjes? Kies dan voor een actief kinderfeestje waarbij je heerlijk kunt klimmen, glijden, klauteren en slingeren. Een sportieve manier om een kinderverjaardag, familie uitje of gewoon een gezellig dagje weg in te vullen. Bewonder tussen het spelen door de dieren van een dierenpark, leef je helemaal uit in de speeltoestellen en attracties van het pretpark of neem bij slecht weer toevlucht in een overdekt speelparadijs vol avontuur. Kortom, genoeg keuze voor een gezellig actief kinderfeestje!
Actief kinderfeestje
     
  Actief kinderfeestje met speurtocht
Een speurtocht is altijd een geslaagde activiteit voor een kinderfeestje of kinderuitje. Laat de kinderen in groepjes een uitgestippelde route wandelen met leuke raadsels en verassingen onderweg.  Extra leuk wordt het als het kinderfeestje als themafeest wordt georganiseerd. Als je bijvoorbeeld een piratenfeestje hebt, kan je de speurtocht aankleden met een schatkaart als beschrijving met een echte schat aan het einde van de speurtocht. Voor meer tips en informatie over zo'n actief kinderfeestje onderwerp kan je hier even kijken.
Kinderfeestje speurtocht
     
  Actief kinderfeestje organiseren
Een actief kinderfeestje staat garant voor een middag dolle pret. De jarige kan samen met alle verjaardagsgasten dansen in een echte dansstudio tijdens een gezellige dansworkshop. De kinderen die van wat meer spanning en avontuur houden is een klimspeurtocht uitgezet waarbij je opdrachten uitvoert en de antwoorden zoekt in de klimhal om de tocht af te maken. Voor de wat oudere kinderen is er nog een leuke paintball middag waarbij je iedereen met verf kan besmeuren. Kijk voor deze en andere activiteiten hier verder voor een geslaagde kinderverjaardag.
Actief kinderfeestje