Kinderfeest - kinderverjaardag

Creatief kinderfeestje


Home
Beginpagina


Rubrieken
Dagje weg met kids
Uitnodiging verjaardag
Themafeest
Kinderfeestje
Dans
Creatief
Actief
Eten en drinken

Provincies
Groningen
Friesland
Drenthe
Overijssel
Gelderland
Flevoland
Noord Holland
Zuid Holland
Utrecht
Zeeland
Noord Brabant
Limburg

Adverteren
Adverteren op deze site

Link Partners
Feest links

Contact
Mail
       
  Kinderfeestje 

     
  Creatief kinderfeestje
Lekker creatief bezig zijn is één van de leukste dingen om te doen tijdens een kinderfeestje. Na een warm welkom en een glaasje fris is het tijd om je creativiteit te gebruiken om samen met de uitgenodigde kinderen aan de slag te gaan. Leer hoe je zelf servies kan beschilderen, krijg een workshop waarbij je je eigen kaarsen kan maken of maak je eigen sieraden van kralen, glitters en andere materialen!

Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een middagje vrij te schilderen zodat je helemaal zelf kunt bepalen wat voor een schilderij jij en je vriendjes mee naar huis nemen.
Creatief kinderfeestje vieren
     
  Creatieve workshops voor kinderen
Wilt u uw kind een onvergetelijke verjaardag bezorgen? Kunstbasis organiseert de leukste creatieve workshops voor een bijzonder kinderfeestje! Het aanbod varieert van een gezellige mozaïekworkshop tot expressieve schilder en graffitiworkshops. KunstBasis biedt uitgebreide workshops aan op de locatie en voor grotere groepen kinderen!

Dus als u uw kind een leuke verjaardag wilt bezorgen, gewoon een leuke dag wilt organiseren voor de kinderen van school of uit de buurt, neem dan contact op met KunstBasis! Wij organiseren workshops in en rondom Zuid Holland. Mail ons of bel 06-34021843 en reserveer een workshop naar uw keuze. 
Creatieve workshops
     
  De Kunstpraktijk creatieve kinderverjaardag
De Kunstpraktijk te Veldhoven verzorgt creatieve workshops ‘op maat’ voor kinderen en volwassenen. De atelierlessen zijn bedoeld voor zowel ‘male’ als ‘female’. Tijdens verjaardag, vakantie, kinderuitje of ander dagje weg met kinderen kun je bij De Kunstpraktijk onder deskundige begeleiding onder het genot van een drankje en een hapje werken met klei of mozaïek. Ook kun je papier scheppen, tekenen en schilderen, etc. In onderling overleg komt een thematiek tot stand die door de groep verder wordt uitgewerkt. Behalve in eigen atelier kunnen de workshops ook op ‘locatie’ plaatsvinden. De workshops kunnen overdag, ’s avonds en in het weekend plaatsvinden. De woensdagavond is gereserveerd voor individuele lessen.
Meer informatie via www.dekunstpraktijk.nl
De Kunstpraktijk