Kinderfeest - kinderverjaardag

Kinderfeestje dans


Home
Beginpagina


Rubrieken
Dagje weg met kids
Uitnodiging verjaardag
Themafeest
Kinderfeestje
Dans
Creatief
Actief
Eten en drinken

Provincies
Groningen
Friesland
Drenthe
Overijssel
Gelderland
Flevoland
Noord Holland
Zuid Holland
Utrecht
Zeeland
Noord Brabant
Limburg

Adverteren
Adverteren op deze site

Link Partners
Feest links

Contact
Mail
       
  Kinderfeestje 

     
  Kinderverjaardag vieren en dansen
Heb je iets te vieren zoals een kinderverjaardag, het halen van het zwemdiploma, een familiefeestje of een ander feestje? Ga dan eens samen met je vriendjes of familie dansen op je lievelingsmuziek tijdens een gezellige workshop. Het maakt niet uit of jullie goed kunnen dansen of niet. Tijdens deze workshop zullen jullie niet alleen veel plezier beleven maar ook een aantal danspasjes leren! Tussendoor is er natuurlijk ook tijd om even uit te rusten met spelletjes en een lekker glaasje drinken. Als dan de muziek weer aangaat is het weer tijd om de voetjes weer over de dansvloer te laten glijden!
Kinderfeestje dans.
     
  Fidance dansworkshops voor kinderfeestje
Fidance is organiseert onvergetelijke, actieve, muzikale en creatieve dansworkshops. Een uitermate geschikte manier om een verjaardagfeestje of andere gelegenheid te vieren. Wij organiseren met passie onvergetelijke workshops Oriƫntaalse buikdans, Workshops Arabische Percussie, Workshops Afrikaanse dans, Workshops Afrikaanse Percussie en Workshops Turkse Percussie.

Onze percussieworkshops en dansworkshops worden gegeven in Utrecht, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Deventer, Arnhem, Zwolle, Zutphen en Apeldoorn.    
Fidance dansworkshops
     
  Dansworkshops voor kinderen
De tijden dat stijldansen populair was bij de jeugd ligt inmiddels een hele tijd achter ons.  Mede door programma's als So You Think You Can Dance zijn er nu een andere dansvormen bekend zoals moderne dans of street dance. Deze manier van dansen is niet zo "stijfjes" en je bent helemaal vrij om de moves te maken die je zelf wilt. Moderne dans bestaat uit natuurlijke bewegingen van ons lichaam, zoals wandelen, rennen, hurken, vallen, roteren, zwaaien en rollen. Het is een vrije dansvorm die zeer creatief is en waarbij danstechniek en expressie van even groot belang zijn als improvisatie van de danser.

Het is dan ook niet voor niets dat deze dansvorm tegenwoordig een trend aan het worden is, zeker onder kinderen. Wat is er nou leuker dan samen met je vriendjes en vriendinnetjes te dansen in een echte dansschool en nieuwe moves te leren? Als je binnenkort jarig bent of als je iets anders te vieren hebt is een kinderfeestje met dans een perfecte gelegenheid om mee te doen met een leerzame en sportieve dansworkshop bij een dansschool bij jouw in de buurt! Er worden door het hele land diverse workshops gegeven die speciaal gericht zijn op kinderen tot 12 jaar. Kijk hier voor de mogelijkheden voor een actieve kinderverjaardag met dans in jouw regio.

Dansworkshops