Kinderfeest - kinderverjaardag

Kinderfeestje Drenthe


Home
Beginpagina


Rubrieken
Dagje weg met kids
Uitnodiging verjaardag
Themafeest
Kinderfeestje
Dans
Creatief
Actief
Eten en drinken

Provincies
Groningen
Friesland
Drenthe
Overijssel
Gelderland
Flevoland
Noord Holland
Zuid Holland
Utrecht
Zeeland
Noord Brabant
Limburg

Adverteren
Adverteren op deze site

Link Partners
Feest links

Contact
Mail
       
  Kinderfeestje 

     
  Kinderfeestje en uitjes in Drenthe
Ben jij binnenkort jarig of zoek je een kinderfeestje voor een jarige? Wij helpen je graag met handige tips en ideeen voor een kinderverjaardag of kinderuitje in Drenthe. Met onze jarenlange ervaring weten wij precies waar een feestje of uitje met kinderen aan moet voldoen en waar je allemaal rekening meet moet houden. Zo weet je zeker dat de verjaardag soepel verloopt en alle uitgenodigde kinderen tevreden en voldaan weer naar huis toe gaan.

Naast de vele tips hebben wij ook allerlei leuke kinderfeestjes en uitjes voor een dagje weg met kinderen in Drenthe op een rijtje gezet. Zo wordt het wel heel gemakkelijk om een geslaagd kinderuitje of kinderverjaardag te organiseren!
Kinderfeestje Drenthe
     
  Actieve uitjes in Drenthe
Taribush organiseert leuke, gezellige en actieve uitjes in en rondom de bossen en de natuur van Drenthe. Ook verhuren wij de mooist gelegen groepsaccommodatie van Nederland. Wij organiseren uitjes waarbij gezelligheid altijd voorop staat! Onze arrangementen zijn uniek, veelzijdig, ongedwongen, actief en met onbeperkt eten en drinken. De uitjes spelen zich af in de natuur van Drenthe. We richten ons met name op kinderfeestjes, familie uitjes en vriendengroepen variƫrend van 10 tot 50 personen.

Wij zijn gespecialiseerd in all-in arrangementen in allerlei prijsklassen. Het goedkoopste all-in arrangement is 33 euro p.p. (excl. btw). Het is tevens mogelijk uw eigen arrangement samen stellen aan de hand van activiteiten. Ook is het mogelijk een uitje met een overnachting erbij bij ons te boeken.
Actieve uitjes in Drenthe