Kinderfeest - kinderverjaardag

Eten en drinken


Home
Beginpagina


Rubrieken
Dagje weg met kids
Uitnodiging verjaardag
Themafeest
Kinderfeestje
Dans
Creatief
Actief
Eten en drinken

Provincies
Groningen
Friesland
Drenthe
Overijssel
Gelderland
Flevoland
Noord Holland
Zuid Holland
Utrecht
Zeeland
Noord Brabant
Limburg

Adverteren
Adverteren op deze site

Link Partners
Feest links

Contact
Mail
       
  Kinderfeestje 

     
  Uit eten kinderfeestje
Van een middagje spelen in de speeltuin, spetteren in het zwembad, een speurtocht door het museum of een creatief kinderuitje krijg je natuurlijk honger. Na een actieve middag even bijkomen met wat lekkers, waarbij de feeststemming alleen maar groter wordt! Diverse restaurants en andere eetgelegenheden bieden een aangepast feestmenu voor groepen kinderen die iets speciaals te vieren hebben, zoals een kinderverjaardag. Eerst wordt er voor de jarige gezongen en worden de cadeautjes uitgepakt. Daarna kan het kinderfeest menu beginnen om de hongerige maagjes te vullen. Tussen de gerechten door worden de kinderen vermaakt met leuke spelletjes en activiteiten zodat de kinderen zich geen moment zullen vervelen. En het grootste voordeel is.... je hoeft na afloop niet af te wassen!
Uit eten kinderfeestje
     
  Kindertraktaties maak je zelf!
Als je jarig bent wordt je niet alleen verwend met allerlei leuke cadeautjes. Het is ook een goede gewoonte om de klasgenootjes mee te laten delen in de feestvreugde door een originele en smakelijke traktatie uit te delen. Je kunt wel weer gewoon wat lekkers uit de winkel halen maar beleef je niet veel meer plezier als je de kindertraktaties zelf maakt? Kijk hier voor tips en ideeën om op een creatieve manier wat lekkers te presenteren, of om wat leuks te maken dat je aan alle gasten van je verjaardagsfeestje mee naar huis kan geven. Zo hebben ze een zelfgemaakte herinnering aan een geweldig kinderfeestje!
Kindertraktaties
     
  Kookworkshops voor kinderverjaardag
In het Kooklokaal in Den Haag kunnen kinderen vanaf 8 jaar een kinderfeestje vieren waarbij ze hun eigen eten klaarmaken. Tijdens deze verrukkelijke middag leer je in 2 uur alle kneepjes van het koken en bakken. Zo kan je bijvoorbeeld je eigen pizza creëren met alle ingrediënten die jij het lekkerst vindt. Onder professionele begeleiding krijgen de kinderen kookles in een echte kookstudio, waarbij de ouders natuurlijk ook mee kunnen doen. Na het harde werken in de keuken is het tijd om de feesttafel te dekken en voor de jarige te zingen. Daarna lekker smullen van je zelfgemaakte pizza! Deze kinderfeestje worden georganiseerd voor groepen van 9 kinderen of meer, en duren ongeveer 2 uur.
Kookworkshops