Kinderfeest - kinderverjaardag

Kinderfeestje Groningen


Home
Beginpagina


Rubrieken
Dagje weg met kids
Uitnodiging verjaardag
Themafeest
Kinderfeestje
Dans
Creatief
Actief
Eten en drinken

Provincies
Groningen
Friesland
Drenthe
Overijssel
Gelderland
Flevoland
Noord Holland
Zuid Holland
Utrecht
Zeeland
Noord Brabant
Limburg

Adverteren
Adverteren op deze site

Link Partners
Feest links

Contact
Mail
       
  Kinderfeestje 

     
  Kinderfeestje en uitjes in Groningen
Ben jij binnenkort jarig of zoek je een kinderfeestje voor een jarige? Wij helpen je graag met handige tips en ideeen voor een kinderverjaardag of kinderuitje in Groningen. Met onze jarenlange ervaring weten wij precies waar een feestje of uitje met kinderen aan moet voldoen en waar je allemaal rekening meet moet houden. Zo weet je zeker dat de verjaardag soepel verloopt en alle uitgenodigde kinderen tevreden en voldaan weer naar huis toe gaan.

Naast de vele tips hebben wij ook allerlei leuke kinderfeestjes en uitjes voor een dagje weg met kinderen in Groningen op een rijtje gezet. Zo wordt het wel heel gemakkelijk om een geslaagd kinderuitje of kinderverjaardag te organiseren!
Kinderfeestje Groningen
     
  Circus kinderfeestje Groningen
Circus is feest! Daarom vieren ook veel kinderen hun verjaardag bij Jeugdcircus Santelli. Groepen van maximaal twaalf kinderen krijgen onder leiding van Santelli-trainers les in circuskunsten als kogellopen, jongleren, trampolinespringen en acrobatiek. Een kinderfeestje bij Santelli duurt twee uur en is inclusief diverse versnaperingen. Circusworkshops voor volwassenen en jongeren worden ook gegeven door Jeugdcircus Santelli. Met ongeveer vijftien deelnemers per trainer kan worden kennis gemaakt met diverse circusdisciplines. De workshops worden meestal met vaak een minivoorstelling afgesloten!

Deze workshops kunnen zowel bij Santelli of ergens op locatie plaatsvinden. Iedereen kan aan deze workshops meedoen welk niveau je ook hebt! Neem snel contact op met Santelli voor zo'n circusfeestje.
Circus kinderfeestje