Kinderfeest - kinderverjaardag

Kinderfeestje Noord Brabant


Home
Beginpagina


Rubrieken
Dagje weg met kids
Uitnodiging verjaardag
Themafeest
Kinderfeestje
Dans
Creatief
Actief
Eten en drinken

Provincies
Groningen
Friesland
Drenthe
Overijssel
Gelderland
Flevoland
Noord Holland
Zuid Holland
Utrecht
Zeeland
Noord Brabant
Limburg

Adverteren
Adverteren op deze site

Link Partners
Feest links

Contact
Mail
       
  Kinderfeestje 

     
  Kinderfeestje en uitjes in Noord Brabant
Ben jij binnenkort jarig of zoek je een kinderfeestje voor een jarige? Wij helpen je graag met handige tips en ideeen voor een kinderverjaardag of kinderuitje in Noord Brabant. Met onze jarenlange ervaring weten wij precies waar een feestje of uitje met kinderen aan moet voldoen en waar je allemaal rekening meet moet houden. Zo weet je zeker dat de verjaardag soepel verloopt en alle uitgenodigde kinderen tevreden en voldaan weer naar huis toe gaan.

Naast de vele tips hebben wij ook allerlei leuke kinderfeestjes en uitjes voor een dagje weg met kinderen in Noord Brabant op een rijtje gezet. Zo wordt het wel heel gemakkelijk om een geslaagd kinderuitje of kinderverjaardag te organiseren! 
Kinderfeestje Noord Brabant
     
  De Kunstpraktijk creatieve kinderverjaardag
De Kunstpraktijk te Veldhoven verzorgt creatieve workshops ‘op maat’ voor kinderen en volwassenen. De atelierlessen zijn bedoeld voor zowel ‘male’ als ‘female’. Tijdens verjaardag, vakantie, kinderuitje of ander dagje weg met kinderen kun je bij De Kunstpraktijk onder deskundige begeleiding onder het genot van een drankje en een hapje werken met klei of mozaïek. Ook kun je papier scheppen, tekenen en schilderen, etc. In onderling overleg komt een thematiek tot stand die door de groep verder wordt uitgewerkt. Behalve in eigen atelier kunnen de workshops ook op ‘locatie’ plaatsvinden. De workshops kunnen overdag, ’s avonds en in het weekend plaatsvinden. De woensdagavond is gereserveerd voor individuele lessen.
Meer informatie via www.dekunstpraktijk.nl  
De Kunstpraktijk